Despre noi

Compania noastra

AngelBear - S.C. AngelBear Management S.R.L.

Angelbear Management este o companie romaneasca cu activitate principala in dezoltare afaceri si consultanta in management, specializata in gestionarea proiectelor de investitii si dezvoltare finantate din fonduri europene, atragerea de investitori straini si promovarea resurselor locale.
S.C. AngelBear Management S.R.L. este o firma de consultanta care dezvolta solutii optime, adaptate oricarui domeniu de activitate, privind proiectarea si implementarea unor sisteme de management performante, conforme cu directivele europene si standardele internationale de management, care sa ofere conducerii firmei Dvs. solutii inovative pentru sustinerea progresului organizational.

De asemenea acordam si consultanta in domenii mai speciale cum ar fi: securitatea obiectivelor economice, culturale, dezvoltarea imaginii companiei prin campanii media, publicitate in toate formele, dezvoltare latura media online prin platfomele consacrate, prezentari, publicatii, magazine online pentru desfacerea produselor si cresterea notorietatii brandului, campanii de imagine, optimizare resurse existente si concentrarea efortului spre target desemnat de companie. S.C. AngelBear Management S.R.L. si-a dezvoltat competentele in doua din cele mai importante componente functionale ale unei organizatii modern: management si IT. La baza oricarui proces sta un coordonator care este capabil sa absoarba infomatiile din piata si sa le foloseasca in folosul organizatiei si canalul necesar de informare, procesare, comunicare ramane preponderent electronic.

Echipa noastra si misinea pe care o avem

Stim cat iubiti animalele de companie, si cat de important este ca sa le oferiti doar cele mai bune produse, jucariile dorite si accesoriile necesare, si nu intotdeauna acest lucru il puteti face la un pret accesibil oricui. De aceea AngelBear Management a dezvoltat acest proiect in intentia de a sprijini stapanii de animale de companie, aducand produse la un pret cat mai mic, pret de producator sau importator, dar totodata de a promova importanta actiunilor ONG-urilor din acest domeniu si importanta activitatii lor alaturi de medicii veterinari.

Sprijinim proiectele de protectie a animalelor, incurajam adoptia animalelor fara stapan, si ajutam iubitorii de animale.

Suntem iubitori de animale, ajutam acolo unde putem, in masura in care resursele financiare si timpul ne permite, si din experienta noastra, din greutatile pe care uneori le-am intampinat, am decis sa realizam acest proiect pentru a ajuta in masura in care putem, ca solutiile gasite de noi (nu ne laudam cu perfectiunea) sa ajute. Impreuna putem creste si impreuna putem dezvolta viitorul, fie ca e vorba de societate, de gandire, de o afacere, de un punct de reper, o speranta acolo unde pare ca nu mai exista.

In aceeasi masura vrem sa va prezentam cateva animalute care ne-au facut viata uneori mai usoara, alteori mai grea, dar intotdeauna mai frumoasa, si sa va cerem sa faceti acelasi lucru, sa aratati ca acolo unde este suflet este loc si de un animal de companie, si de un caine in curte, o pisica pe strada sau o pasare pe cer. Va stam la dispozitie cu aceasta platforma in mod gratuit, puteti sa ne spuneti povestile voastre si noi le vom publica si pentru altii, puteti sa ne spuneti scopul vostru si noi vom face cunoscuta intentia voastra, puteti sa ne aratati o poza si noi o vom posta si impartasi si cu ceilalti.

Aici Choco, Puffy si toate animalutele, prim mainile si ochii stapanilor vor munci pentru voi, va vor cere ajutorul acolo unde este nevoie, va vor sfatui acolo unde pot, si vor promova tot ce e bun si frumos.

Va multumim.

Cum puteti contribui?

Publicam povestile voastre, pozele si poznele prietenilor vostri, aici alaturi de Choco.

Trebuie doar sa ne scrieti

Esti medic veterinar, detii o farmacie veterinara, un ONG sau pur si simplu vrei si poti sa ajuti acolo unde este nevoie?

Furnizeaza datele tale si noi vom promova ceea ce faci