Termeni si conditii

Termeni

Prezentul magazin virtual www.choco.ro (choco.ro/petshop)  cuprinde orice fel de informatii ( texte, poze, baze de date, produse, preturi, logouri,  reclame), care constituie continutul magazinului virtual www.choco.ro, proprietatea companiei ANGELBEAR MANAGEMENT. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul  de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si ANGELBEAR MANAGEMENT se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare. Ulterior prelucrarii comenzii de catre ANGELBEAR MANAGEMENT, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate. Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative"

Achizitionarea unor produse prin intermediul site-ului Companiei ANGELBEAR MANAGEMENT implica automat acordul dumeavoastra cu o serie de termeni si conditii.

Va rugam sa cititi si sa acordati atentia necesara urmatoarelor termeni si conditii:

Compania ANGELBEAR MANAGEMENT isi rezerva dreptul de a modifica oricare din urmatoarele prevederi fara o notificare prealabila.

Definitii ale prezentului document:

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul www.choco.ro;

VANZATOR: S.C. ANGELBEAR MANAGEMENT S.R.L. cu sediul in municipiul Roman, strada Fundatura Crizantemelor bloc 2 scara F apartament 75, CUI 30604254, J27/589/2012, telefon 0751069211, e-mail angelbear.management@yahoo.ro  sau office@nasturas.ro denumita in continuare ANGELBEAR MANAGEMENT.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.choco.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL VIRTUAL: pagini web apartinand AngelBear Management  care se afla la adresa www.choco.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre AngelBear Management.

Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun site-ul AngelBear Management.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual AngelBear Management.

COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa si care au statusul "disponibil la comanda" vanzatorul le poate comanda la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile si va fi comunicat telefonic.

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual www.choco.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti AngelBear Management.

CLIENT NOU: Client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul virtual AngelBear Management pentru prima data si care necesita o validare telefonica a datelor de identificare din partea acestuia efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre AngelBear Management.

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online. Continutul publicat in magazinul virtual AngelBear Management, are caracter orientativ si sunt  informatii despre produsele comercializate de acesta cat si alte date considerate de AngelBear Management ca fiind de interes pentru CUMPARATORI. AngelBear Management este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice sau partener/colaborator al furnizorilor produselor oferite.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori iar AngelBear Management ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, AngelBear Management poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Promotiile sunt valabile: pentru perioade limitate de timp specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul virtual si in limitele stocurilor disponibile.

AngelBear Management nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin. AngelBear Management isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul virtual AngelBear Management se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile AngelBear Management, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adreselor de email afisate in continutul site-ului si/sau telefonic la 0751 069211. AngelBear Management isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual pe email sau telefonic daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

Dreptul de proprietate intelectuala

Insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei AngelBear Management) sunt proprietatea SC AngelBear Management SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al  proprietarului. Utilizatorul nu va copia, distribui, prelua, publica in scop comercial nici o informatie continuta de magazinul virtual AngelBear Management, fara acordul prealabil scris al titularului site-ului. Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta.  De asemenea cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.choco.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

Limitarea raspunderii

AngelBear Management nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa,  de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet).

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului. Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator. La prezentarea de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul. Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in comanda. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Avem rugamintea la dumneavoastra ca inainte de a parcurge paginile site-ului www.choco.ro sa luati la cunostinta  eventualele modificarile de termeni si conditii aflate in aceasta pagina.

Despre continutul site-ului, informatii, prezentare, produse si achizitionare:

Singurul scop pentru care sunt furnizate informatii pe site de catre societatea ANGELBEAR MANAGEMENT este acela de a veni in sprijinul dumneavoastra cu informare si prezentarea produselor si serviciilor pe care Compania ANGELBEAR MANAGEMENT le furnizeaza, cu respectarea legislatiei in vigoare.

In ceea ce priveste imaginile ce insotesc produsele, acestea sunt cu titlu de exemplu, aspectul produselor livrate putand sa difere de imagini in orice fel, in privinta culorii, accesoriilor, aspectului, etc. Furnizorul va rezolva solicitarile de acest fel.

Compania nu poate oferi garantia ca orice produs din oferta va fi disponibil in stoc la momentul comenzii, motiv pentru care, ANGELBEAR MANAGEMENT isi rezerva dreptul de a returna o comanda daca produsul nu este disponibil si de a returna banii clientului (numai in cazul in care plata s-a facut in avans).

De asemenea, daca un produs este solicitat in regim de comanda, firma poate solicita un avans de minim 50% din valoarea efectiva a produsului.

Regulamentele promotiilor organizate sunt stabilite exclusiv de catre companie, fiind aduse la cunostinta potentialilor participanti (clienti sau potentiali clienti) numai prin site-ul propriu. In promotie intra doar articolele din comenzi care indeplinesc cerintele afisate pe site si care sunt inregistrate de catre firma doar in perioada de valabilitate a promotiei si numai in limita stocului care este disponibil la acea data.

Preturile vor fi actualizate permanent dupa cursul de la Banca Transilvania.

Greselile de afisare sau tiparire referitoare la preturi, insusiri sau imagini ale produselor comercializate, nu fac parte din responsabilitatea pe care si-o asuma compania ANGELBEAR MANAGEMENT si/ sau furnizorii sai. Daca are loc o introducere eronata in baza de date a pretului produsului sau a unor caracteristici ale acestuia si livrarea nu s-a facut inca, compania isi pastreaza dreptul de a anula comanda si  de a anunta clientul despre eroarea survenita, in cel mai scurt timp.

Despre garantie si service:

Produsele pe care societatea le comercializeaza sunt intotdeauna noi, in ambalajul original, insotite in momentul livrarii de Factura fiscala si Certificat de garantie.

Garantia se poate solutiona doar la sediul companiei, stipulat in contract, prin inlocuirea sau repararea produsului ce prezinta defecte.

Conditiile de garantie se afla in conformitate cu O.G. 21/1992 si Legea 449/2003.

Pentru solutionarea garantiei, produsul defect trebuie prezentat neaparat in ambalajul original, alaturi de accesoriile acestuia si alte documente precum: formularul de garantie, copia dupa factura fiscala si certificatul de garantie. Daca produsul nu este adus in starea solicitata sau proprietarul nu prezinta toate documentele necesare, firma ANGELBEAR MANAGEMENT isi rezerva dreptul de a nu onora garantia, expediind solicitantului produsul fara a-i fi solutionat garantia.

Produsele din urmatoarele categorii nu beneficiaza de garantie:

Produse cu defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri etc.

Produse cu: componente arse / plesnite, sigilii sau etichete de garantie deteriorate, supuse diverselor modificari sau indepartate.

Produse utilizate in conditii necorespunzatoare: tensiuni de alimentare neadecvate, supunerea la variatii mari de temperatura si/sau presiune, manipulare incorecta, socuri mecanice, conditii de umiditate, noxe, praf sau sub actiunea unor substante chimice etc.

Produse cu: setari sau instalari incorecte, puse in functiune de catre persoane neautorizate, surse defecte, prize ce nu beneficiaza de impamantare, patrunse de lichide, metale sau alte substante in interior, asupra carora s-a intervenit mecanic sau plastic, conectarea sau deconectarea anumitor componente in timp ce functioneaza dispozitivul, etc.

Perioada in care trebuie sa fie solutionata garantia este de aproximativ 30 de zile lucratoare, incepand cu ziua de receptionare a produsului in service.

Transportul produsului expediat catre service pentru solutionarea garantiei, este suportat integral de catre solicitant (tur-retur).

De asemenea, operatiunile de service nu includ:

- Cheltuieli de expediere de la client la service si inapoi;

- Cheltuieli aferente deplasarii echipei in cazul rezolvarii garantiei la sediul solicitantului.

Pentru firmele de profil care au contract semnat cu firma ANGELBEAR MANAGEMENT, garantia si service-ul se rezuma la asigurarea pieselor de schimb in perioada garantiei, celelalte cheltuieli revenind firmei de profil.

Returnarea produselor, care au fost achizitionate la distanta, se poate realiza conform O.G. 130/2000. Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original, in timp de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara motivarea returnarii. Aceasta operatiune se va face pe cheltuiala clientului, folosindu-se acelasi mijloc de transport cu care au fost aduse produsele la adresa solicitantului. Compania are datoria de a returna banii (contravaloarea comenzii) in cel mult 30 de zile de la data denuntarii inscrisa in contract. Suma pe care compania o returneaza nu contine si cheltuielile aferente transportului. Produsele returnate nu vor fi acceptate daca prezinta modificari fizice: lovituri, zgarieturi, ciobiri, etc.

Despre alegerea clientelei si informatiile cu caracter personal ale clientilor (politica de confidentialitate):

Compania isi rezerva dreptul de a-si alege clientii.

Continutul site-ului www.choco.ro  - texte, grafica, imagini, scripturi, programe utilizate, etc. -  face parte din proprietatea companiei ANGELBEAR MANAGEMENT si a furnizorilor sai, conform legii pentru protectia drepturilor autorului. Utilizarea oricarui element din cele enumerate mai sus, fara acordul in prealabil al ANGELBEAR MANAGEMENT, se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

ANGELBEAR MANAGEMENT asigura respectarea drepturilor clientilor in ceea ce priveste prelucrarea datelor ce au caracter personal si libera circulatie a datelor, drepturi conferite de Legea nr. 677/2001.

De asemenea, compania ofera garantie pentru securitatea si confidentialitatea datelor pe care le gazduieste prin intermediul sistemului informatic propriu. Aceasta categorie de informatii va fi folosita in exclusivitate pentru expedierea catre client a confirmarii comenzii, a promotiilor sau a ofertelor, toate acestea cu acordul in prealabil al clientului.

ANGELBEAR MANAGEMENT garanteaza ca nu va furniza adresa dumneavoastra de e-mail unor terte persoane si nu va face publice datele primite din partea clientilor fara acordul in scris (explicit) al acestora.

Compania nu incurajeaza spam-ul si ofera oricarui utilizator posibilitatea de a sterge din baza de date adresa de e-mail pe care a furnizat-o, prin simpla trimitere a unui e-mail cu subiect: "Sterge din baza de date" la angelbear.management@yahoo.ro .

ANGELBEAR MANAGEMENT nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul sau natura site-urilor la care se poate ajunge prin accesarea acestui site, oricare ar fi natura legaturii: comerciala sau publicitara, raspunderea pentru aceste site-uri o au in intregime proprietarii lor.

Contact cu firma ANGELBEAR MANAGEMENT:

Pentru informatii pe care compania le clasifica in a fi generale, se poate folosi adresa de e-mail: angelbear.management@yahoo.ro

Pentru protejarea informatiilor cu caracter comercial sau necesitatea interventiei tehnice in regim de urgenta se foloseste numai adresa de e-mail: angelbear.management@yahoo.ro si tel. dispecerat: 0751 069 211.

Modalitati de plata:

- Numerar – la sediul companiei;

- Virament bancar (ordin de plata) – solicitati trimiterea facturii proforme, livrarea marfii realizandu-se dupa ce intreaga suma a intrat in contul ANGELBEAR MANAGEMENT;

- Credit bancar – solicitantii pot apela la serviciile oricarei banci cu care au legaturi pentru obtinerea unui credit.

- Plata in sistem ramburs - plata la destinatie a coletului (acolo unde nu este vorba de comanda speciala, iar dimensiunile coletului si valoarea permit acest lucru. AngelBear Management isi asuma dreptul de a solicita plata partiala in avans inainte de trimiterea coletului.)

Observatie! Compania ANGELBEAR MANAGEMENT solicita plata integrala a produselor livrate si nu poate acorda personal rate sau alte facilitati de plata, deoarece nu este institutie bancara sau societate de leasing. 

Informatii despre livrarea produselor:

Livrarea se va realiza in functie de dorinta clientului: prin intermediul unui serviciu de curierat rapid sau posta, sau livrare personala in municipiile Iasi, Roman si localitati limitrofe.

Pentru produsele aflate in stoc aceasta se face in termenul a 5 zle lucratoare - fara sambata si duminica.

Pentru produsele care nu se afla in stoc si necesita comanda catre producatori, livrarea se va confirma telefonic solicitantului.

Pentru colete, acestea beneficiaza de transport in conditii speciale, care sunt specificate pe site-ul firmei de curierat rapid.     

Forta majora

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.