Declinare de responsabilitate

Generalitati

AngelBear Management (choco.ro) nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. AngelBear Management (choco.ro) isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

AngelBear Management (choco.ro) nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

AngelBear Management (choco.ro) isi asuma dreptul de a onora doar comenzile care sunt in acord cu politica companiei, in interesul si beneficiul acesteia, catre clientii de buna credinta, in masura disponibilitatii produselor la producator/furnizor/importator si de asemenea AngelBear Management (choco.ro) isi asuma dreptul de a refuza colaborarea cu orice client/beneficiar care nu prezinta garantii morale sau financiare, a incalcat in mod repetat politica de utilizare a platfomei online, a adus prejudiciu financiar sau de imagine, nu a respectat acordul cu privire la termenii si conditiile afisate pe site. AngelBear Management (choco.ro) poate cere plata in avans patial sau total si poate conditiona in acest mod onorarea unei comenzi.